Nuorista ja nuorekkaista seurakuntalaisista, oman seurakunnan ja kirkon tulevaisuutta ajattelevista koostuva valitsijayhdistys
 
Meidän kirkossa:
Nuorten ääni ja kokemus kuullaan päätöksenteossa. Järjestetään monipuolista toimintaa, jonka avulla vahvistetaan yhteisöllisyyttä ja muistutetaan Jumalan läsnäolosta arjen ja juhlan keskellä. Ollaan lähellä jokaisen ihmisen arkea, jotta seurakunnan puoleen on luontevaa kääntyä elämän iloissa, suruissa ja haasteissa.
Seurakunta on mukana ehkäisemässä nuorten syrjäytymistä ja edistämässä laaja-alaisesti hyvinvointia. Otetaan kaikenlaiset ihmiset vastaan.

EHDOKASNUMEROT

YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON VAALISSA

41

Hannu Nyman

Opiskelija

42

Lauri Kovalainen

Ylioppilas

43

Wilhelmiina Palovaara

Ylioppilas

44

Eila Musikka

Nuorisotyönohjaaja

45

Jooa Lindqvist

Opiskleija

46

Satu Nissilä

Opiskelija

47

Valtteri Hytönen

Opiskelija

EHDOKASNUMEROT

seurakuntaneuvoston

vaalissa

Hannu Nyman

Opiskelija

89

Lauri Kovalainen

Ylioppilas

90

Wilhelmiina Palovaara

Ylioppilas

91

Eila Musikka

Nuorisotyönohjaaja

92

Jooa Lindqvist

Opiskleija

93

Satu Nissilä

Opiskelija

94

Valtteri Hytönen

Opiskelija

95

Eila Musikka

Eila Musikka, 37v: Harrastan partiota, jalkapalloa ja marjastusta. Olen ollut koko elämäni mukana seurakunnan toiminnassa, ensin vanhempien matkassa ja siitä eteenpäin erityisesti leireillä leiriläisenä ja isosena. Ammatiltani olen sosionomi ja kirkon nuorisotyönohjaaja. Luonteeltani olen positiivinen sekä herkästi innostuva. Haluan olla vaikuttamassa asioihin. Rehellisyys, luotettavuus ja avoimuus ovat minulle tärkeitä. Pyrin aina kunnioittavaan ja suvaitsevaan vuorovaikutukseen.


Miksi olet asettunut ehdolle seurakuntavaaleissa?
Kirkko on minulle tärkeä. Haluan olla mukana vaikuttamassa, jotta kirkko olisi tulevaisuudessa entistä useamman ihmisen turvallinen koti. Minun kirkossani jokainen kokee aidosti olevansa tervetullut ja odotettu ilman mitään ehtoja ja muttia. Niukkenevien resurssien myötä seurakunnissa täytyy etsiä ja löytää uusia tapoja olla läsnä ihmisten elämässä, jotta mahdollisimman moni tulisi kohdatuksi ja autetuksi.

WhatsApp Image 2018-10-19 at 13.49.15_ed

Hannu Nyman

Olen Kirkkonummen suomalaisessa seurakunnassa musiikkiavustajana, leiriapulaisena ja pyhäkouluopettajana. Tunnen lasten ja nuorten tarpeet ja toiveet. Muusikkona tiedän, että taiteen merkitys kirkossa ja uskonelämässä on suuri. Kun sanat loppuvat, taide puhuu. Urheilutaustani myötä tiedän urheilun ja liikunnan merkityksen ihmisen hyvinvoinnille. Musiikki ja liikunta ovat tie yhteisöllisyyteen kirkossakin.

IMG_0565_edited.jpg

Lisää esittelyitä lisätään piakoin

IMG_0565.JPG

Jooa Lindqvist

Syyskuussa täysi-ikäistynyt lukiolainen, isoinen, messuavustaja, Kirkkonummen Gesterbyn perukoilta. Arvoiltaan vihreä

WhatsApp Image 2018-10-29 at 20.57.39.jp

Satu Nissilä

Satu Nissilä 20v: olen ollut mukana seurakunnan toiminnassa rippileiristäni asti. Hyvän riparikokemuksen ja kannustusten kautta päädyin isos-koulutukseen, jonka seurauksena olen päässyt muun muassa ohjaamaan pyhäkoulua. Opiskelen tällä hetkellä ammattikorkeakoulussa sosionomiksi, kirkon varhaiskasvatuksenohjaajaksi ja lastentarhanopettajaksi. Haluan tuoda opinnoissani saamaani tietoa myös teidän hyödyksi! Harrastan viulun soittoa, kahvakuulaa ja koiran kanssa lenkkeilyä. Olen sosiaalinen, iloinen ja toimelias, enkä pelkää tarttua haasteisiin! Miksi asetuin ehdolle: Haluan, että seurakunta on sellainen paikka jossa jokainen löytää itselleen jotakin. Haluan ajaa niiden seurakuntalaisten ääniä, joita ei muuten kuultaisi. Nuoret aikuiset ovat tällä hetkellä ne, joille seurakunnalla ei ole tarpeeksi annettavaa, joten haluan olla mukana parantamassa meidän tilannetta seurakunnassamme!

45123604_191006168454580_560370578169947

Yhteystiedot:

Eila Musikka, eila.musikka@gmail.com 0400 968487
 

Lue lisää syksyn 2018 seurakuntavaaleista täältä

https://www.seurakuntavaalit.fi/seurakuntavaalit-2018